O NAMA

Nakon što smo 10 godina proveli u renomiranim firmama, te stekli bogato iskustvo, 2014. bilo je vrijeme da se otisnemo u privatne vode. Znali smo što nećemo.

Nismo htjeli pošto poto imati najjeftinije tonere i tinte, htjeli smo imati kvalitetnu robu.

2014. godine osnovan je Taurus info. Iste godine postali smo uvoznik i distributer najveće tvornice zamjenskih tonera i tinti na svijetu NINESTAR Co.

I dok su drugi nemilice spuštali cijene, mi smo nudili kvalitetne proizvode.

Danas naše G&G tonere i tinte u Hrvatskoj koriste brojne strane tvrtke kao i domaće.

Svi oni prepoznali su G&G kvalitetu kao jedinu alternativu originalima.

Svi toneri su patentirani i sigurni za vašu upotrebu. G&G toneri jedini su u Hrvatskoj koji su testirani u neovisnom laboratoriju prema ISO/IEC 19752:2017, ISO/IEC 19798:2017 normama, te dobivenim rezultatima ponosno stoje uz bok originalima.

Budite i vi korisnik G&G proizvoda te time uštedite svoj novac a zadržite kvalitetu ! Da, i to je moguće !

JEDINA ALTERNATIVA ORIGINALIMA !!!

Krajem 2018. dograđujemo web stranicu, te implementiramo web shop. Samim time, širimo asortiman i ponudu na gaming opremu i periferiju, LED rasvjetu, razne dodatke i pribor za mobitele, refurbish izložbena računala za što imamo najveći izbor u Hrvatskoj.

Sa našim klijentima imamo nepristran i “friendly” odnos, te želimo kroz razgovor zajednički doći do najboljeg izbora, te omjera cijene i kvalitete.

Stoga, ukoliko imate pitanja, želja ili bilo što slično, nazovite, popričajmo, savjetujmo se, naš prodajni tim će učiniti najbolje za vas.

Taurus info team,